Pure Red Reishi, ciuperca nemuririi

certificate
organic

nu conțin
aditivi

fără agenți
de conservare

Pure Red Reishi, ciuperca nemuririi ,medicina din plante .

Ciupercile Pure Red Reishi sau Ganoderma lucidium sunt cunoscute sub numele de Regele plantelor medicinale și Ciuperca nemuririi . Ea și-a câștigat reputația datorită capacității sale de a promova vitalitatea și echilibrul organismului, consolidarea sistemului imunitar și prevenirea unei game largi de boli. De-a lungul întregii istorii chineze care datează din 2000 de ani, ciupercile Red Reishi erau pe scară largă utilizate în scopuri medicinale și de sănătate

Cu mai mult de 400 de compuși bioactivi, Reishi a atras atenția cercetătorilor din întreaga lume. Dovada eficacității sale este demonstrată în măsura în care este acceptată oficial pentru utilizarea în sectoarele medicale convenționale în unele țări. Printre sutele de compuși biologic activi găsiți în ciupercile Pure Red Reishi, cinci compuși în special au fost evidențiate ca principalele componente care contribuie la majoritatea proprietăților sale farmacologice active. Acestea sunt polizaharidele, triterpenoizii, adenozina, germaniul organic și esența ganoderică.

Polizaharidele sunt unul dintre cele mai active elemente găsite în ciupercile Pure Red Reishi. Polizaharidele lor solubile în apă au proprietăți anti-cancer, informații care au fost deja stabilite prin cercetare. Polizaharidele activează celulele ucigașe naturale care identifică și ucid organismele străine și stimulează producția de factori de necroză tumorală TNF, un grup de citokine care pot provoca moartea celulelor canceroase. Dintre toate polizaharidele, Beta-D-glucanul sa dovedit a fi cea mai puternică componentă de combatere a cancerului.

În plus, polizaharidele întăresc sistemul imunitar, contribuie la procesul de detoxifiere a depozitelor toxice din organism și joacă un rol major în menținerea sănătății celulare prin întărirea membranelor celulare, reducând daunele asupra celulelor sănătoase. Polizaharidele găsite în ciupercile Pure Red Reishi ajută la îmbunătățirea stării pielii prin eliminarea celulelor de suprafață moarte, ducând astfel la semne reduse de îmbătrânire. Ele reglează, de asemenea, nivelurile de zahăr din sânge, îmbunătățind funcțiile pancreatice și prevenind hipoglicemia și diabetul. Mai mult, polizaharidele ajută la îmbunătățirea capacității celulelor roșii din sânge în transferul oxigenului în întreg corpul, acționând ca un adapogen prin reducerea stresului și a schimbărilor corporale care rezultă din boala de altitudine.

Triterpenoidele sunt un alt grup de compuși biologic activi din ciupercile Pure Red Reishi. Triterpenoidul este responsabil pentru gustul amar al ciupercilor. Ca și polizaharide, triterpenoidele prezintă, de asemenea, proprietăți anti-cancer și îmbunătățesc sistemul imunitar. Deoarece triterpenoizii sunt capabili să inhibe eliberarea histaminei, ei sunt apreciați pentru proprietățile antialergice și antiinflamatorii. Ele funcționează ca un antioxidant și îmbunătățesc digestia. Triterpenoidele previne formarea cheagurilor de sânge prin inhibarea agregării plachetare. Ele joacă, de asemenea, un rol important în promovarea sănătății cardiovasculare prin reducerea colesterolului și a grăsimilor, reducând astfel nivelul colesterolului și tensiunii arteriale. Prin urmare, triterpenoidele trebuie să trateze sau să prevină hipertensiunea și hipercolesterolemia.

Adenozina previne formarea cheagurilor de sânge prin scăderea nivelului de aglutinare a trombocitelor, prevenirea blocajelor și creșterea circulației sângelui. Adenozina reduce și nivelul de colesterol prin reducerea nivelurilor de lipide din sânge. În plus, adenozina solubilă crește rata metabolică care stimulează energia și promovează vigoarea și vitalitatea. Adenozina acționează ca un antiinflamator, asigură proprietăți de echilibrare a endocrinei, echilibrează pH-ul sângelui și normalizează ritmurile neregulate ale inimii.

Germaniul organic este un alt compus puternic din ciupercile Pure Red Reishi și este cunoscut pentru capacitatea sa de a echilibra sistemul electric al corpului prin reglarea încărcărilor electrice din jurul celulelor. Ea crește rata de absorbție a oxigenului de până la 1,5 ori, astfel, creșterea conținutului de oxigen și prevenirea degenerării țesuturilor. Ca detoxifiant, germaniul organic elimină toxinele solubile în apă, cum ar fi metalele grele. Cu o abundenta de proprietati antioxidante, germaniul organic este capabil sa inhibe radicalii liberi care sunt cunoscuti ca provoaca imbatranire, degenerare celulara si cancer, consolidand astfel sistemul imunitar.

Esența ganoderică găsită în ciupercile Pure Red Reishi este eficientă ca o aplicare topică a tratamentului bolilor de piele incluzând erupții cutanate, răni, intepaturi și arsuri solare, înfrumusețând astfel pielea în acest proces. De asemenea, poate opri sângerarea externă și poate ameliora ulcerele la nivelul gurii. Îmbunătățește funcțiile organismului și întinerește celulele, contribuind la creșterea vitalității și tinereții. Esența ganoderică este responsabilă pentru revitalizarea părului, ajutându-l să se regenereze după pierdere și menținerea pigmentului original de culoare.

Cererea de ciuperci Pure Red Reishi continuă să se escaladeze datorită gamei largi de proprietăți farmacologice găsite în această plantă veche.