Aloha Medicinals Inc. -producator de produse pe bază de ciuperci medicinale

certificate
organic

nu conțin
aditivi

fără agenți
de conservare

Aloha Medicinals Inc.

Aloha Medicinals Inc este cel mai mare producător mondial de ciuperci medicinale si de substanțe medicinale derivate, certificate UE și de asemenea cel mai avansat tehnologic.

diferite ciuperci

Începuturi

Aloha Medicinals a pornit pe insula Maui cu un grup de oameni de știință și experți în domeniul sănătății interesați în creșterea Reishi, Cordyceps și alte specii de ciuperci importante din punct de vedere medicinal. Odată cu primul laborator construit în primăvara anului 1999 în Haiku, Maui, Aloha Medicinals sa concentrat încă de la început pe producerea de cordyceps organice și ciuperci medicinale de cea mai înaltă calitate.

Aloha Medicinals Inc

Această abordare a dat rapid roade odată cu cererea clienților. În primăvara lui 2002, compania sa mutat în Santa Cruz, California, unde am preluat compania Sunrise Spawn, care fusese inițial Stoller Research Laboratory.

Dr. Benjamin Stoller, care a început Stoller Research în Santa Cruz încă din 1955, a fost unul dintre pionierii în domeniul cultivării ciupercilor. Când Aloha Medicinals a preluat unitatea de cercetare, s-a câștigat un personal complet calificat, echipamente de producție și, de asemenea, a fost moștenit tot materialul de cercetare original al Dr. Stoller despre ciuperci.

Aloha Medicinals Inc, astăzi

Astăzi, după șaptesprezece ani în domeniul cultivării, Aloha Medicinals este compania lider din industrie în cultivarea speciilor de ciuperci medicinale. Avem peste 1.000 de specii unice în banca noastră de cultură, ceea ce o face cea mai mare colecție privată de specii de ciuperci medicinale din lume.