Immune-Assist Critical Care Formula ™ – cutii cu 90 de capsule de 596 mg de ingrediente active.

certificate
organic

nu conțin
aditivi

fără agenți
de conservare

Imunitar Assist Critical Care Formula ™

Immune-Assist Critical Care este furnizat în cutii cu 90 capsule de 596 mg de ingrediente active. Greutatea netă per pachet50grame. Conține amestecuri de beta-glucani extrase din Agaricus Blazei Murril (ABM), Cordyceps sinens este (Cordyceps), Ganoderma lucidum (Reishi), Grifola frondosa (Maitake), eodes Lentinula (Shiitake). capsule vegetale.

DESCRIERE
Imunitar-Assist Critical Care este o formulare care poate fi administratcale orală pentru a sprijini și consolida sistemul imunitar de adulți și copii. Acesta constă dintrun amestec eterogen de polizaharide (beta-glucani) extrase din diferite specii de ciupercialimente benefice.
Ciupercile medicinale au o lunga istorie de utilizare în medicina populară și tradițională orientală pentru mai multe stări de boală. În jurul mijlocul secolului 20, cercetarea occidentală a efectuat sute de in vitro și pe modele animale , care au testat efectele imunomodulatoare ale componentelor de mai mult de 180 de specii de ciuperci. Printre cele mai puternice sunt descrise pentru cele 5 extracte de ciuperci conținute în imunitar-Assist Critical Care .
Moleculele mai puternic asupra functiei imune continute in ciuperci sunt -glucani și glicoproteine. Aceste molecule complexe sunt capabile să activeze celulele sistemului imunitar înnăscut prin accelerarea răspunsului la stimuli patologici. Studii Nenumărate de-a lungul ultimilor 40 de ani au demonstrat un efect de stimulare pe ambele celulare (macrofage, APC, celule NK, LAK), că o creștere a producției de mediatori chimici specifici de imunitate (IFN, IL-2, IL-12), o îmbunătățire din granulopoiesis (producția de granulocite în măduva osoasă) și trombopoieza (producția de trombocite în măduva osoasă).
Immune-Assist Critical este un extract standardizat și patentat de polizaharide concentrație mare obținută din 5 ciuperci medicinale ( Agaricus Blazei – 58,5% Beta-glucani (1-6, D-Beta Glucan), Cordyceps sinensis – 30% Beta-glucani, cordycepin și alți analogi nucleozidici, Maitake ( Grifola frondosa ) – 28% Beta-glucani (fracția Dconformitate cu formula originala de Dr. Nanba), Shiitake ( Lentinus edodes ) – 40% Beta-glucani (inclusiv Lentinan și KS- 2), Reishi ( Ganoderma lucidum ) – 40% Beta-glucani (1-3, 1-6} {8 D- betaglucan și triterpenoidelor).

Fiecare ciuperca continute in imunitar-Assist Critical Care a demonstrat activități specifice de acțiune asupra sistemului imunitar. Sinergia a conținut dorește să combine caracteristicile fiecăreia dintre cele cinci ciuperci pentru a obține o acțiune mai cuprinzătoare împotriva sistemului imunitar. În acest sens imunitar-Assist Critical Care poate fi considerat unul dintre formulele în prezent mai energice, existente pe piață, în domeniul produselor alimentare simple (suplimente alimentare).

Toate componentele conținute sunt realizate din organice, non-OMG sau aditivi alimentari. Mai mult de 113 kg de specii diferite de ciuperci proaspete sunt cultivate biologic necesare pentru a obține o jumătate de kilogram imunitar Assist Critical .
Este o formulare deosebit de puternic, ca imunitar Assist Critical Care conține mai mult de 200 de tipuri diferite de polizaharide imunomodulatoare și pot fi folosite ca suport valabil atunci când sistemul imunitar este compromis.

Mecanismele de acțiune
Imunitar-Assist Critical Care este un supliment alimentar cu potențial ridicat. Principalele mecanisme studiate și recunoscute sunt legate de acțiunea de polizaharide și proteoglicani asupra celulelor sistemului imunitar. Ei fac sistemul imunitar pentru a declanșaacțiune prin consolidarea și modularea nespecifice a sistemului imunitar. Cercetările științifice au demonstrat că administrarea polizaharidelor induce o creștere a numărului și activitatea macrofagelor, a celulelor prezentatoareantigen (APC) și celule Natural Killer, carela rândul săuduce la o creștere a numărului și ” activitatea limfocitelor CD4 (T helper), CD8 (supresoare T) și limfocitele B. Această activare se realizează prin legarea -glucani și glicoproteine de receptorul complement CR3.

INDICATII
Imunitar-Assist Critical Care poate fi folosit ca un supliment alimentar pentru perioade lungitimp pentru a spori și modulează sistemul imunitar chiarîn cursul de terapii concomitentedroguri și în orice situație în care sistemul imunitar este slăbit întrfel.

EFECTE ADVERSE SI CONTRAINDICATII
Imunitar-Assist este pe piața americană din 2000 și nu au fost raportate reacții adverse sau reacții alergice după administrarea sa. Este absolut bine toleratcătre adulți și copii.

Acesta poate fi contraindicat la persoanele care manifestă alergic la ciuperci sau ceai verde

UTILIZAREA ÎN SARCINA și Alăptare
Siguranța acestui produs nu este fost studiat în timpul sarcinii și alăptării, și ar trebui să fie aplicate cu precauție în utilizarea sa și eventuala presupunerea trebuie efectuată sub supraveghere medicală.

Mod de administrare
Doza recomandată de imunitar-Assist Critical Care este de 1-3 capsule pe zi. În funcție de necesitatea poate fi crescută la 9-12 capsule pe zi. Absorbția sa și eficiența sa este mărită cu aportul simultană de vitamina C , care favorizează absorbția intestinală a polizaharide.
Immune-Assist Critical Care este furnizat în cutii cu 84 capsule conținând 500 mg de extract de polizaharide și glicoproteine concentrate

SUPRADOZĂ
N-au mai fost observate efecte supradozaj cu utilizarea imunitar-Assist Critical Care .

AVERTISMENTE
Imunitar-Assist Critical Care este considerat un supliment alimentar, astfel încât în cursul bolii ar recomanda utilizarea unui suport imunomodulator este destinat să crească șispori utilizarea altor terapii convenționale și nu ca o singură strategie terapeutică.

REFERINȚE
1. Supliment alimentar imunitar-Assist marca ca adjuvant pentru chimio si radioterapie pentru tratamentul cancerului Wang Ruwei MD, Yiyuan Xu, Ji Peijun, Wang Xingli, John C. Holliday4. http://www.alohamedicinals.com/clinical_trials.htm
2. Ciuperci Hobbs, C. medicinale: o explorare a Tradiției, vindecare, și cultură. Santa Cruz, CA: Botanica Press, 1986.
3. Proprietățile medicinale ale substanțelor care apar în ciupercile superioare Basidiomycetes: perspectivă actuală (revizuire) S.Wasser, L.Weis. International Journal of Ciuperci medicinale Vol.1,31-62 (1999)
4. Kidd PM Utilizarea glucani de ciuperci și proteoglicani în tratamentul cancerului. Altern Med Rev 2000 februarie; 5 (1): 4-27
5. Wasser, SP „Revista de ciuperci medicinale Avansuri: Vesti bune de la vechii aliati.” HerbalGram 56 (2002): 28-33.
6. Ciupercile medicinale ca o sursă de antitumoral și polizaharide imunomodulatoare SP Wasser Appl Microbiol Biotechnol (2002) 60: 258-274 DOI 10.1007 / s00253-002-1076-7
7. Mecanismul prin care -1,3-administrat oral glucani tumoricidală Consolidarea activitatea antitumorală a anticorpilor monoclonali în tumori murine Modele Feng Hong, Jun Yan, T. Jarek Baran, Daniel J. Allendorf, Richard D. Hansen, Gary R. Ostroff , Pei Xiang Xing, Nai-Kong V. Cheung, și Gordon D. Ross. J. Immunol, Aprilie din 2004.; 173: 797-806.
8. Ciuperci, Tumorile si imunitati: O actualizare Andrea T. Borchers, Carl L. Keen, și M. Eric Gershwin Exp Biol Med, mai 2004; 229: 393-406.
9. Lindequist U, Niedermeyer THJ, Julich WD Potențialul Farmacologice Ciuperci ECAM 2005 2 (3): 285-299; doi: 10.1093 / ECAM / neh107
10. Livrarea orală și Absorbția gastro-intestinale de glucani solubili Stimulați Rezistenta crescuta la infecțioase Challenge Peter J. Rice, Elizabeth L. Adams, Tammy Ozment-Skelton, J. Andres Gonzalez, Matthew P. Goldman, Brent E. Lockhart, Luke A. Barker Kevin F. Breuel, Warren K. DePonti, John H. Kalbfleisch, Harry E. Ensley, Gordon D. Brown, Siamon Gordon și David L. Williams J. Pharmacol. . Exp Ther, septembrie 2005. 314: 1079-1086.
11. Sunt eficiente pentru îmbunătățirea capacității Botanică glucani tumoricidală activitatea celulelor? Susanna Cunningham-Rundles, Hong Lin, și Barrie Cassileth. J. Nutr, decembrie 2005.; 135: 2919S.
12. Ciuperci de vindecare. Georges Halpern MD, PhD, este programat pentru a lovi rafturile de carte în jurul valorii de o ianuarie 2007
13. Andrea T. Borchers, Anita Krishnamurthy, Carl L. Keen, Frederick J. Meyers și M. Eric Gershwin Immunobiology de ciuperci Exp Biol Med, martie 2008; 233: 259-276.
14. Efectele ciuperci întregi în timpul inflamației Keith R Martin, Sanhong Yu, Veronika Weaver, și Margherita Cantorna FASEB J, Apr 2009; 23: LB522
15. Efecte ale imunologici beta-glucani yeast- și derivate de ciuperci. Vetvicka V, A Vasishta, S-Saraswat Ohří și J Vetvickova J Med Food Dec 2008; 11 (4): 615-22.
16. Efectele beta-glucani asupra sistemului imunitar. D Akramiene, A Kondrotas, J Didziapetriene și E Kevelaitis Medicina (Kaunas), Jan 2007; 43 (8): 597-606.
17. Potențialul de beta-glucanului pentru a spori rezistența înnăscută la agenți biologici. IJ Thompson, Oyston PC, și DE Williamson Expert Rev anti Infect Ther, martie 2010; 8 (3): 339-52
18. beta-glucani în promovarea sănătății: prevenirea împotriva cancerului. Mutatie si Mantovani MS, MF Bellini, JP Angels, RJ Oliveira Silva AF și LR Ribeiro Res Mutat, martie 2008; 658 (3): 154-61.
19. Beta-glucani în ciuperci mai mari și efectele acestora asupra sănătății. O Rop, Mlček J și T Jurikova Nutr Rev, Noi 2009; 67 (11): 624-31.
20. Activitatea biologică a beta-glucani Rondanelli M, A Opizzi și F Monteferrario Minerva Med 2009 iunie; 100 (3): 237-45.

Produsele Aloha Medicinals sunt naturale, organice; Ele nu ar trebui să fie în niciun fel considerate droguri, dar nutraceutice și alimente funcționale. Până în prezent nu au fost raportate reacții adverse, chiar și după utilizare prelungită.