Lion”s Mane

certificate
organic

nu conțin
aditivi

fără agenți
de conservare

 Lion„s Mane sau    (Hericium erinaceus) este o ciuperca medicinala de baza fregvent utilizata in medicina tradiţională chineză pentru consolidarea celor cinci organe interne de baza , rinichi, ficat, splina, inima si stomac. Cu toate acestea , proprietatile curative sunt  încă puţin înţelese pana in prezent existand o baza de cercetare şi studii clinice documentate relativ reduse .
Totusi , in  practică, sunt dovedite multe aplicatii de succes , in cazuri de :
  • gastrite si inflamatii gastro-intestinale
  • nivel redus  al imunitatii organismului , in cazul unor infectii
  • tulburari neurodegenerative


Descrierea documentata a Hericium erinaceus :

     Cea mai evidentiata componenta activa a Lion”s Mane până în prezent , consta in identificarea unei structuri specifice de beta-glucan. Aceasta este aşa-numita HEP3 , ( farmacologic – 1-3 D-beta Glucan 1). De asemenea, fitosteroli, cum ar fi Beta-sitosterol şi a fost demonstrată prezenta ergosterolului. Fitosterolii , reduc procentajul colesterolului dovedind totodata efecte anticancerigene . În plus faţă de ingredientul caracteristic Hericium-Q Erinacin au mai fost identificate mai multe structuri Erinacin. De la Erinacin H este cunoscut faptul că factorul de creştere a nervului de a stimula kann3 , rezultand astfel utilizarea cu succes în afectiunile neuronale . O gama larga de ingrediente Hericeum erinaceus au dovedit de asemenea proprietăţi antibacteriene şi se pare, o reducere a infecţiei cu Helicobacter pyloris.

Efectele imunostimulatoare si anticancerigene ale componentelor  :Lion”s Mane

     Datorita compusilor polizaharidici solubili in apa,Lion”s Mane  prezinta puternice caracteristici anticancerigene , si de reducere a metastazelor. Acesti compusi determina cresterea si intensificarea activitatii macrofagelor ( NK ) . În plus, extractele de Lion”s Mane contin o antimutagena, Wirkung5, ce actioneaza semnificativ in prevenirea cancerului.

Datorită cresterii procentajului T-şi B-Lymphocitelor , sistemului imunitar este în general consolidat, intensificandu-se totodata apărarea împotriva antigenilor.

Recomandari in utilizarea terapeutică:

Studiile clinice desfasurate pana in prezent , au demontrat o îmbunătăţire semnificativă a sanatatii pacientilor suferinzi de gastrita , ulcere , si diverse afectiuni inflamatorii la nivelul structurii mucoaselor . Datorita proprietăţilor Lion”s Mane-fitosterolilor, s-a dovedit o semnificativa ameliorare a sanatatii pacientilor cu diverse afectiuni determinate de nivelul ridicat al colesterolului , sau de disfunctii ale metabolismului grasimilor, reducand de asemnea riscul aparitiei arterosclerozelor .

Practica medicinala tradiţională orientala ( in special chineza ) arata ca diferitele ingrediente din corpul ciupercii actioneaza în mod eficient împotriva multor afectiuni , dintre care :

  • cancer de stomac
  • inflamaţie la nivelul stomacului
  • ulcer la nivelul stomacului
  • ulcer duodenal
  • cancer de esofag
  • cancer la colon
  • cancer pulmonar

Datorita stimularii factorului de crestere a nervilor , se intrevede chiar posibilitatea vindecarii afectiunii Alzheimer (Xu şi Wang, 1986), (Zhang, 1989)

Nu sunt evidentiate efecte secundare adverse.

cos de cumparaturiClick pe cosul de cumparaturi pentru a comanda produse. Intrarea in magazinul virtual si inscrierea ca utilizator nu va implica cu nimic financiar. Pentru detalii despre procedura de cumparare intrati pe pagina CUM CUMPAR ?