tel. 0766-217770; 0740-669930

SISTEMUL LIMFATIC

Sistemul limfatic este format din 100 de trilioane de celule răspândite în întregul organism. Celulele sunt hrănite prin intermediul sângelui și elimină deșeurile prin intermediul limfei. Funcționarea celulelor este coordonată de către glandele endocrine.

După unele estimări 75% din problemele de sănătate sunt datorate acestor glande. Dereglarea glandelor endocrine și a sistemului limfatic (prin încărcarea cu toxine) dau 99% din bolile cu care se confruntă organismul uman. În fiecare organ și țesut din corpul uman sunt două lichide vitale: sângele (25%) și limfa (75%).

Medicina alopată ține cont de sânge – vezi analize de sânge – dar neglijeazâ foarte mult starea sistemului limfatic. Vindecarea de duratâ a organismului uman este strâns legaă de curățarea și activarea sistemului limfatic. Aceasta se poate face în multe feluri: rugaciune cu credință, post, plante, mișcare (mersul pe jos are o mare importanță).

Foarte eficientă pentru punerea în funcțiune și „curățarea” limfei în întregul organism este Pure Red Reishi. La fel de eficientă este ciuperca Pure Red Reishi și în tulburările endocrine de orice tip.

Pentru tratamente personalizate email mirela_wagner@yahoo.com

impartasiti experienta cu altii (share):
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
0 Comments

Leave a reply

Comment

Name

E-mail

Website

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.