Confidentialitate

certificate
organic

nu conțin
aditivi

fără agenți
de conservare

Politica de confidentialitate

     Tratament Naturist respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra. Utilizarea/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia.
     Tratament Naturist isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
     Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate sectiunile din domeniul webdesign-oz.com, inclusiv pentru magazinul virtual.
     Tratament Naturist poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege.
     Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.
     Tratament Naturist nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Colectarea de informatii si folosirea acestora

Tratament Naturist colecteaza informatii de la utilizatori in mai multe locuri de pe site:

  • La inregistrarea utilizatorului pe site
  • Cand se face o comanda
  • La participarea la o actiune promovata pe site. 

     Pentru acestea solicitam date personale precum numele, adresa de email, adresa, numarul de telefon sau alte informatii. Nici una din datele personale solicitate nu vor fi facute publice fara incuvintarea dv.