Anexietatea

certificate
organic

nu conțin
aditivi

fără agenți
de conservare

Anxietatea este o problemă foarte reală, și este ceva de oameni care suferă din întreaga lume. Acesta poate varia de la ușoară până la severă și poate avea o incidență foarte gravă asupra persoanei care are o tulburare în privința acesteia.

Ca cineva care este afectat de anxietate, vă pot asigura că nu este ceva de glumit. Există aproximativ 40 de milioane de adulți în Statele Unite, cu vîrsta de 18 ani sau mai mult, care se ocupă de un fel de tulburare de anxietate. În timp ce tulburările de anxietate sunt tratabile, aproape 40% din toți cei care suferă de acestea nu primesc tratamentul de care au nevoie.

În timp ce anxietatea ne afectează pe toți la un moment dat sau pe altul, pentru cei care suferă de o tulburare de anxietate este mult mai rău. Ele sunt adesea copleșiți de îngrijorare excesivă în măsura în care interferează cu viața lor de zi cu zi. Știu că pentru cineva fără tulburare de anxietate pare puțin ciudat, dar este prea real.

Când vine vorba de menținerea stării de anxietate sub control, există câteva lucruri pe care le puteți face, care fac o diferență enormă. În timp ce anxietatea mea este încă o problemă, a face lucrurile enumerate mai jos a făcut cu adevărat o diferență în viața mea. Acestea fiind spuse, în cazul în care anxietatea este până la punctul în care vă afectează bunăstarea, este posibil să fie necesar să căutați și ajutor profesional.

8 lucruri care vă vor ajuta să vă reduceți anxietatea:
1. Declutterați-vă viața și împrejurimile.
Cu cât e mai puțin aglomerat în viața ta, cu atât mai bine. Declutter tot ce poți. Și în timp ce împrejurimile dvs. fizice pot fi aglomerate, amintiți-vă să nu vă lăsați în minte.

2. Tăiați oamenii negativi / stresați din viața voastră.
Nu lăsați oamenii negativi sau stresați să vă conducă viața. Trăiți-vă viața pentru voi înșivă. Dacă cineva nu vă place de tine sau lucrurile pe care le faci, distruge-le.

3. Intră într-adevăr în hobby-uri care te fac fericit.
Găsiți ceva despre care sunteți pasionat și intrați în el. Faceți distracția pe care o meritați. Lăsați-vă mintea să fie luată de stres și vă faceți griji, chiar dacă doar pentru puțin timp.

4. Meditează mai des.
Meditația se minunează de anxietate. Meditez cel puțin o dată pe zi timp de 20 de minute, dar cu cât o faci mai bine, cu atât mai bine. Este o modalitate de a renunța la lucrurile care vă deranjează.

5. Permiteți-vă sistemul dvs. de sprijin să fie acolo pentru dvs.
Lăsați oamenii care ar trebui să fie acolo pentru voi să fie acolo pentru voi. Nu le trimiteți când sunteți supărați. Lăsați-i să fie umărul tău să plângă când ești supărat.

6. Învață să renunți și să respiri atunci când trebuie.
Respiratia corecta este importanta. Trebuie să știți când sunteți copleșiți că puteți întotdeauna să faceți un pas înapoi și să respirați. Nimic nu este atât de imediată încât să nu aveți timp să vă relaxați. Lumea poate aștepta chiar dacă doar pentru câteva secunde.

7. Adăugați niște lavandă în viața voastră.
Lavandă, în special în forma de ulei esențial, este cunoscută pentru a ajuta la anxietate. Dacă ați fost de stres și îngrijorătoare prea mult uleiuri esențiale de lavandă ar putea beneficia foarte mult. De asemenea miroase minunat.

8. Obțineți cantitatea potrivită de somn.
Obținerea unui somn prea mult sau a unui somn suficient poate și va avea un efect asupra sănătății dvs. atât fizic cât și mental. Dacă doriți ca corpul și mintea dvs. să funcționeze așa cum ar trebui, aveți nevoie de o cantitate potrivită de somn. Nu stați de zile întregi și nu dormiți.

Administrati 2 pastile de Pure Red Reishi pe zi timp de 3 luni.