Bio-Sylimarina Plus -protejarea ficatului

certificate
organic

nu conțin
aditivi

fără agenți
de conservare

Bio-Sylimarina Plus -protejarea ficatului

Produse, stiri

Ficatul este cel mai mare organ metabolic al corpului uman. Utilizează componentele nutriționale ale alimentelor,produce proteine, servește drept organ de stocare și reglează hormoni și sistemul imunitar. Dar ficatul trebuie să facăfață multor substanțe excretoare ca nici un alt organ. Alcoolul, medicamentele și substanțele de mediu pot solicita celmai important organ excretator.

Cu atât mai important este susținerea nutritivă a ficatului și a organului auxiliar, avezicii biliare.

Extractele din plante au fost folosite mult timp. Astfel, extractele de plante selectate, cum ar fi anghinarea, armurariul susțin digestia normală și ajută la menținerea funcției hepatice normale. Anghinarea și ciulinul de lapte contribuie la producerea normală a bilei. În mod evident, toate proprietățile de mai sus prezinta Bio-Sylimarina Plus pe picior de egalitate cu medicamentele, atunci când vine vorba de boli acute sau cronice de ficat și chiar ciroza.

Silimarina are nu numai proprietăți antioxidante, dar afectează ficatul în două moduri: în primul rând, întărește membrana celulară și în al doilea rând, promovează formarea de noi celule, stimuleaza sinteza proteinelor. Ca urmare, crește producția de bilă. Dacă ficatul funcționează corect, apoi sustine și întreg sistemul imunitar. Acest lucru este valabil și pentru protecția de cancer a organismului, mai ales atunci când vine vorba de tumori hormon-dependente. Prin urmare, vă recomandăm să luați Bio-Sylimarina Plus pentru prevenirea bolilor organelor reproductive feminine.

Multi botanisti folosesc aceasta planta pentru psoriazis, perioade de exacerbare în mod evident este asociat cu agravarea functiei hepatice. Probleme dermatologice simple într-o varietate de erupții cutanate (iritarea pielii) pot fi primele simptome de disfuncție hepatică.Bio-Sylimarina Plus este cel mai cunoscut ingredient cu acțiune de protecție a ficatului, de detoxifiere și regenerare a acestuia.

Cum te ajuta Bio-Sylimarina Plus -Regenerarea și detoxifierea ficatului.

 • Protejarea celulelor hepatice împotriva radicalilor liberi.
 • Acțiune hepatoprotectoare prin creșterea nivelului de glutation.Steatoză hepatică alcoolică sau non-alcoolică.
 • Protejarea ficatului în cazul cirozei sau hepatitei.
 • Menținerea nivelului normal al colesterolului din sânge și al glicemiei.
 • Susținerea digestiei prin stimularea funcției biliare și a simptomelor care apar după mesele grele.
 • Întărirea sistemului imunitar.

Principala substanță activă a plantei, silimarina și ciulinul de lapte este responsabilă de acțiunea terapeutică a acesteia, fiind capabilă de cinci efecte benefice:

 • acțiune antifibrotică,
 • hepatoprotectoare,
 • antioxidantă,
 • regeneratoare,
 • antiinflamatoare.

Acțiune hepatoprotectoare:

 • Protecție împotriva radicalilor liberi, prin acțiune directă asupra membranei celulare.
 • Îmbunătățirea capacității ficatului de a se regenera, prin stimularea de hepatocite (celule hepatice).
 • Efect antiinflamator.
 • Reducerea rezistenței la insulină a organismului.
 • Acțiune antivirală (împotriva virusului hepatitei C).

Bio-Sylimarina Plus imbunatateste functiile hepatice si ajuta la vindecarea bolilor de ficat in diferite forme si stadii, dar si a vezicii biliare. Este un diuretic puternic, curata sangele si sistemul digestiv, ajutand la eliminarea metalelor grele din tesuturi.

Bio-Sylimarina Plus este asadar un foarte bun diuretic natural, care elimina toxinele si purifica sangele. Prin purificarea sangelui, ficatul este eliberat de stres avand mai putin de lucru. Poate fi folosita totodata si in curele de slabire, intensificand arderile grasimilor, dar ajuta si la scaderea colesterolului rau din sange. De asemenea, una dintre proprietatile principale ale ghimbirului este cresterea biovalabilitatii in organism, adica a puterii de absorbtie a produsului.

Un studiu aparut in 2012 in publicatia Indian Journal of Pharmaceutical Sciences arata ca Bio-Sylimarina Plus imbunatateste functiile ficatului, eliminarea toxinelor din organism se realizeaza mult mai usor, iar sangele se curata mult mai eficient. De asemenea, specialistii au analizat o mostra de tesut din ficat in urma consumului regulat de Bio-Sylimarina Plus , iar efectele au fost surprinzatoare asupra functiilor ficatului