tel. 0766-217770; 0740-669930

Situl Tratament Naturist este structurat in doua sectiuni:

  1. Sectiunea de informare
  2. Magazinul virtual

Sectiunea de informare – este zona in care puteti obtine informatii despre  produsele comercializate pe sit. Produsele sunt descrise detaliat aici, iar pe pagina fiecarui produs puteti sa cereti informatii suplimentare.  Odata ce ati aflat de ce anume aveti nevoie, cumparati produsul:

Magazinul virtual. Facand click pe butonul ” CUMPARA ” intrati in magazinul virtual. Atentie ! Intrarea in magazinul virtual nu va implica cu nimic financiar. Nici macar inscrierea ca utilizator . La intrarea in magazin sunteti invitat sa va logati ( daca sunteti inscris deja, introduceti adresa de e-mail si parola ) sau sa creati un cont. Pentru a naviga prin magazin, si a vedea preturile, nu e necesar sa creati un cont, sau sa va logati. Crearea contului este insa necesară daca doriti sa cumparati. Si aceasta, pt a sti unde sa facem livrarea produselor. Contul dumneavoastra este securizat, datele dumneavoastra de contact sunt confidentiale. Ele nu vor fi comunicate vreunui terţ. Dupa completarea datelor , se creaza contul dumneavoastra si puteti face cumparaturi.

Alegeti categoria, si produsul sau produsele care va intereseaza. Faceti click pe produs, si faceti click pe butonul ” adauga in coşNici aceasta operatiune nu va implica financiar ! Finalizati comanda, alegeti modul de plata, si o trimiteti . Veti primii un mail pe adresa pe care ati furnizat-o la crearea contului de utilizator. Mailul contine ID-ul comenzii ( de ex. Comanda ID: #47B9C-374F2-F5C18 ) , adresa unde se gaseste factura proforma, continutul comenzii şi valoarea comenzii. Numai trimiterea reply a acestui mail pe care l-ati primit inseamna ca ati confirmat comanda. Deci daca doriti sa confirmati comanda, dati reply la mailul primit. Aici puteti sa faceti observatii legate de trimitere sau de modul de plata. Din acest moment poate incepe procedura de livrare.

Cum platesc ? Aveti mai multe posibilitati de plată.