tel. 0766-217770; 0740-669930

Colaboratori

Cautam colaboratori in tara si strainatate pentru distribuirea produselor noastre.
Produsele pe care vi le prezentam sunt de calitate deosebita. Ele vin din laboratoarele din Statele Unite ale companiei Aloha Medicinals Inc.. Sunt certificate organic in Statele Unite si Uniunea Europeana. Au toate avizele pentru a fi comercializate in Romania.
Atentie !

  • Nu dorim sa cream o retea de tip piramidal. Dorim sa inlesnim accesul la produsele noastre si la informatiile legate de utilizarea lor.
  • Sprijinim activitatea dv. Fiecare colaborator va aparea pe site-ul nostru. La click pe judetul respectiv din harta de mai jos se va deschide o pagina cu colaboratorii si datele lor de contact din zona. (Click! pe judetul Brasov in harta de mai jos, ca exemplu. ). Veti primii la inscriere, copii dupa certificarile si avizele acordate produselor. Veti primi mailuri cu stiri si noutati legate de produsele noastre.
  • Practicam discounturi corecte, ce va vor permite sa sustineti activitatea de informare si promovare + un profit decent.

Daca va intereseaza sa intrati in echipa noastra, completati formularul de mai jos, si va vom trimite detaliile necesare.

impartasiti experienta cu altii (share):
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Nume Prenume:
Companie: (daca e cazul)
Localitate, Judet:
Telefon:
e-mail:
Mesajul dumneavoastra: