Bio Sylimarina Plus

certificate
organic

nu conțin
aditivi

fără agenți
de conservare

Bio-Silymarin PLUS ™ – Fabricat din cel mai bun extract de Thistle de lapte (care conține peste 80% Silymarin) disponibil.

întrebări frecvente

Bio-Silymarin PLUS ™ este o versiune îmbunătățită a unuia dintre cele mai populare produse Aloha Medicinals. Bio-Silymarin PLUS ™ este fabricat din aceleași ingrediente ca și formula noastră originală, Bio-Silymarin ™ , dar acum Enteric Coated pentru o absorbție și o biodisponibilitate mai bună!

Ce este Bio-Silymarin PLUS ™ ?
Bio-Silymarin PLUS ™ este un extras natural concentrat și purificat al semințelor de la planta de lapte Thylle, Silybum marianum . Se compune în principal din „Silymarin”, care este numele grupului de compuși ai laptelui de bivol, numiți flavinoizi. Silymarinul nu se găsește nicăieri în natură. A fost mult timp prețuită și a fost folosită încă din Egiptul antic. Pe vremea grecilor, a fost de asemenea cunoscută și a fost considerată cea mai importantă dintre toate plantele de Hippocrates, care este încă considerată în prezent.

În epoca romană, semințele de lapte au fost purtate în întregul imperiu și au fost atât de importante pentru ei încât au devenit unul dintre elementele de bază ale comerțului. În Evul Mediu în Europa, semințele de Thistle de lapte au fost cunoscute și folosite. În China, utilizarea laptelui Thistle se întoarce în măsura în care scrierile lor amintesc. Chiar și astăzi, sămânța laptelui este încă foarte populară în întreaga lume. Este vorba de o testare a timpului ca orice substanță cunoscută omului.

Bio-Silymarin PLUS ™ este ambalat cu compuși cunoscuți sub denumirea de flavinoizi, care includ un număr de molecule apropiate. Cele mai importante dintre acestea se numesc silybin, (cunoscut și ca silibinină sau silybinin) silydianin și silychristin. Bio-Silymarin PLUS ™ este concentrat și purificat special pentru a spori acești compuși particulari.

Bio-Silymarin PLUS ™ ?
Bio-Silymarin PLUS ™ este natural, netoxic și complet sigur.

Cine poate folosi Bio-Silymarin PLUS ™ ?
Oricine trăiește un stil de viață modern cu toate mâncărurile noastre nesănătoase, stresul, conservanții, toxinele și pesticidele. Este pur și mai bio-disponibil decât orice altă marcă de Silymarin de pe piață. Ca și în cazul tuturor suplimentelor, dacă sunteți gravidă sau alăptați, trebuie să consultați mai întâi medicul.

Este Bio-Silymarin PLUS ™ sigur?
Nu există contraindicații documentate despre Bio-Silymarin PLUS ™ . Aceasta înseamnă că nu au fost observate reacții adverse sau interacțiuni periculoase. Cu toate acestea, este întotdeauna înțelept să se consulte cu medicul dumneavoastră dacă sunteți pe orice medicament.

Fapte suplimentare

Dimensiune de servire – 1 capsulă
Porții pe container – 60

O combinație patentată de extracte concentrate de la: % Din valoarea zilnică
500 Extract de trestie de lapte,> 80% Silymarin total *
Capsulă cu gel cu acoperire enterică pentru o absorbție maximă
Nimic mai mult, nimic mai puțin.

* Valoarea zilnică nu este stabilită

Bio-Silymarin PLUS ™ este fabricat în 100% din SUA, 100% pur și nu conține umpluturi sau alți aditivi. Acest produs nu conține ingrediente chinezești, însă extractul de crustă de lapte brut pe care îl folosim este cultivat organic și importat din Germania.

Fabricat cu ingrediente organice 100% USDA și EU Certified Organic, american cultivat pe toate ingredientele americane, 100% vegetarian, 100% pur, fără umpluturi sau alți aditivi.

Aceste declarații nu au fost evaluate de către Administrația pentru Alimente și Medicamente. Aceste produse nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală. Scopul acestui studiu publicat este informarea științifică și educația, nu ar trebui utilizat pentru diagnosticarea sau tratarea unei probleme de sănătate sau a unei boli.